m@f 1923 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 سلام دوستان ... این تاپیک رو زدم که یاد مادران عزیز تازه بشه و مقامشون رو دوباره به یاد بیاریم ... بیایید با شعر و عکس از این عزیزان در حد توان تشکر کنیم ... مادر.............. 27
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 21 اسفند، 2013 ممنون تاپیک جالبیه من الان شعری یادم نیست ولی اینو یادگاری مینویسم مادر کسیه که مارا 9ماه درون خود تحمل میکنه بعد 20سال نگهداری میکنه ولی ما تحمل 1روز نگهداری از اونو نداریم 18
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 اسفند، 2013 مامان جونم دوستت دارم فقط فقط تويي كه تو سخت ترين لحظه هاي زندگيم، مطمئن ام كه آغوش حمايتگرت رو ازم دريغ نميكني! همون طور كه تا الان پناهي امن تر از آغوشت پيدا نكردم... خدايا همه پدر مادرهامونو حفظ كن 6
parniyan71 560 ارسال شده در 23 اسفند، 2013 یجمله بهتر از هر شعر و عکسی... " بهترینم دوستت دارم" تقدیم به همه ی مامانای مهربون دنیا خصوصا مامان گلم... 7
nazanin abedini 804 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 شرمنده می کند فرزند را ، دعای خیر مادر ، در کنج خانه ی سالمندان ... 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 25 اسفند، 2013 وقتی خیس از باران به خانه رسیدم برادرم گفت: چرا چتری با خود نبردی؟ خواهرم گفت: چرا تا بند آمدن باران صبر نکردی؟ پدرم با عصبانیت گفت: تنها وقتی سرما خوردی متوجه خواهی شد اما مادرم در حالی که موهای مرا خشک می کرد گفت: باران احمق این است معنی مادر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای مادرم افسانه ای تو نور چشم و دیده ای شیدا و هم شوریده ای یا رب که را پرورده ای؟ > شمع فروزنده تویی خورشید رخشنده تویی هم اخگر و هم اختری از هر کسی تو بهتری حقا تو چیز دیگری مادر 6
ارسال های توصیه شده